West Brom houdt vlot stand op Anfield

West Brom houdt vlot stand op Anfield

Liverpool – West Brom 0-0

West Brom kwam voor een punt naar Anfield en is er in geslaagd om dat te bemachtigen. Liverpool speelde te traag en slordig en vond geen gaten in de afweer van de bezoekers. De weinige kansjes die er waren, werden gemist. Roberto Firmino kon een lage voorzet vanuit een schuine hoek niet in doel krijgen. West Brom was zelfs het dichtst bij een treffer. Hal Robson-Kanu draaide de bal op de dwarsligger.

Ook na de pauze kwam West Brom er één keer uit. Loris Karius moest twee keer op rij een bal in hoekschop boksen. Voor de rest kampeerden ze voor eigen doel. Sadio Mane brak één keer door, maar knalde naast. Mohamed Salah kopte dan weer over. Nadat Ben Foster blunderde kon Georginio Wijnaldum net niet aan de bal. Vlak voor tijd scoorde invaller Dominic Solanke dan toch, maar het doelpunt werd afgekeurd omdat de bal lichtjes tegen zijn arm was gekomen.

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold (Gomez), Klavan, Lovren, Robertson, Wijnaldum (Oxlade-Chamberlain), Can, Coutinho, Mane (Solanke), Salah, Firmino.