Prono: zondag derby tegen Everton

Prono: zondag derby tegen Everton

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Everton

zondag 10 december 2017, 15u15

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Moskou viel iedereen in de prijzen met één van de vier goalgetters: Coutinho (3p), Firmino (2p), Mane en Salah (1p). Toch lagen de scores relatief laag door de onverwachte 7-0 en de gevolgen hiervan. Jurgen Klopp voerde zijn derde wissel vroeg door met de buit op zak. Hierdoor had iedere deelnemer aan de prono 5/10 of 6/10, behalve een drietal uitschieters met 7/10: Boenders Dennis, Bonte Magali en Descheemaecker Jakke. In de stand loopt Boenders weer wat in op leider Van Camp Dennis. En vanaf nu hebben we ook een stand voor de tweede periode. Deze staat op de tweede pagina van de file. De leiders na twee speeldagen zijn De Nys Stijn en Goossens Kim.

> stand prono <

YNWA!