Reds doen het goed bij nationale ploegen

Reds doen het goed bij nationale ploegen

Engeland en Brazilië speelden 0-0 gelijk in een vriendschappelijk duel. Toch was het een uitstekende interland voor twee Engelse jongeren. Joe Gomez speelde de hele partij en werd uitgeroepen tot man van de match. Dominic Solanke mocht een kwartier meespelen, zijn eerste cap. Bij Brazilië speelde Philippe Coutinho een uur mee en mocht Roberto Firmino het laatste kwartier volmaken.

Danny Ward stond in doel tijdens Wales-Panama (1-1) en Ben Woodburn verscheen voor het eerst aan de aftrap bij Wales. Simon Mignolet verdedigde succesvol het Belgische doel tegen Japan (1-0). Divock Origi kreeg een korte invalbeurt.

Bij Spanje mocht Alberto Moreno de tweede helft meedoen. De Spanjaarden gaven na rust een 2-0 voorsprong weg tegen Rusland. Het werd nog 3-3. Ook Duitsland en Frankrijk speelden gelijk (2-2), Emre Can mocht 83 minuten opdraven. Georginio Wijnaldum zag vanaf de bank Nederland met 3-0 winnen van Roemenië. Marko Grujic speelde de eerste helft in met Servië in Zuid-Korea (1-1).

Dejan Lovren werkte met Kroatië een barragematch voor het WK af. Na een 4-1 thuiszege hielden de Kroaten vlot stand in Griekenland: 0-0. Lovren deed het uitstekend.