Prono: twee weken tijd voor de Saints

Prono: twee weken tijd voor de Saints

Tegen West Ham won Liverpool FC, dat was door de meesten wel voorzien. Maar de 1-4 was toch vrij sterk. Er stonden vijf Engelsen aan de aftrap: Ox, Gomez, Hart, Cresswell en Noble. Die laatste werd vaak gegokt om een gele kaart te krijgen en hij ontgoochelde niet. Het viel voor sommigen wel tegen dat Can zo braaf was vandaag. Het resulteerde in degelijke resultaten voor de prono en vijf dagwinnaars met 6/10.
Leider Van Camp Dennis deed vorige speeldag een superzaak en leek op weg naar winst in de eerste periode, maar vandaag ziet het er weer helemaal anders uit. Van Camp scoorde slechts twee punten en moet nu Maeremans Davy opnieuw naast zich dulden. Ook de rest van de top 15 nadert. De spanning stijgt dus!

> stand prono <

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Southampton

zaterdag 18 november 2017, 16u00

> prono ingeven <

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.