Reds krijgen oplawaai van Spurs

Reds krijgen oplawaai van Spurs

Tottenham – Liverpool 4-1

Liverpool heeft een optater gekregen van Tottenham. De Reds verloren zwaar met 4-1.

Na twaalf minuten stond het al 2-0 na twee blunders van Dejan Lovren. Harry Kane en Son Heung-Min lieten de kansen niet liggen. Die laatste knalde ook nog eens tegen de paal en Lovren scoorde ei zo na een owngoal. Jurgen Klopp vond het welletjes en haalde Lovren na een half uur naar de kant. Even voordien had Mohamed Salah voor hoop gezorgd nadat hij door de buitenspelval glipte. Maar vlak voor rust werd het 3-1 via Dele Alli.

Na de thee liet Tottenham het balbezit aan Liverpool. De Spurs liepen nog verder uit via Kane. In de slotfase kwamen er nog enkele kansjes voor Liverpool, maar de ruime zege kwam voor de Spurs nooit in gevaar.

Liverpool: Mignolet, Gomez, Lovren (Oxlade-Chamberlain), Matip, Moreno, Henderson, Can (Grujic), Milner, Coutinho, Salah, Firmino (Sturridge).