Prono: dinsdag Maribor

Prono: dinsdag Maribor

Kan Liverpool na drie gelijke spelen op rij nog eens winnen? In Maribor zouden de Reds de drie punten moeten pakken. Of kan de Sloveense club stunten? Dinsdagavond is de aftrap om 20u45. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Man Utd werd het 0-0. Dat is geen verrassing als je weet dat Mourinho op Anfield altijd de bus parkeert, toch had niemand 0-0 gegokt. Met De Gea, Herrera en Moreno stonden er drie Spanjaarden aan de aftrap. Het was een flauwe topper, met slechts twee gele kaarten. Gokken op Smalling of Young maakte dus het verschil. Mourus Kristof en Patterson Nick winnen de speeldag met 6/10. In de stand wordt het terug spannender. Van Camp Dennis blijft leider, maar hij ziet een paar achtervolgers serieus knabbelen aan hun achterstand.

> stand prono <

YNWA!