Tien Reds verzuipen in Etihad Stadium

Tien Reds verzuipen in Etihad Stadium

Manchester City – Liverpool FC 5-0

Liverpool FC heeft een serieuze pandoering gekregen van Manchester City. In een spannende openingsfase kregen beide ploegen kansen, maar nadat Liverpool met een mannetje minder viel maakten de Citizens brandhout van de Reds.

In de 24ste minuut bracht Sergio Aguero de thuisploeg 1-0 voor. Liverpool probeerde terug te slaan, maar zeven minuten voor rust kreeg Sadio Mane rood na een duel met doelman Ederson. Nog voor rust profiteerde City en Gabriel Jesus zorgde voor de 2-0 ruststand.

Na de rust scoorde Jesus opnieuw en invaller Leroy Sane pikte ook nog twee goaltjes mee. Zo kregen de Reds een zware afstraffing te verduren.

Liverpool: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Klavan, Moreno, Henderson, Wijnaldum (Milner), Can, Salah (Oxlade-Chamberlain), Mane, Firmino (Solanke).