Reds vernederen Arsenal

Reds vernederen Arsenal

Liverpool heeft een indrukwekkende prestatie neergezet tegen Arsenal. De Reds speelden enorm dominant, Arsenal kreeg geen enkele kans en kwam nog goed weg met 4-0. Liverpool was duidelijk een klasse te sterk voor de Gunners.

In een kolkend Anfield werd de toon al snel gezet met een vinnig aanvallend Liverpool. Petr Cech hield Mohamed Salah met een wereldsave van de 1-0. Maar de kansen bleven komen en in de 17de minuut kopte Roberto Firmino Liverpool verdiend op voorsprong.

Liverpool bleef druk zetten en kansen afdwingen. Jordan Henderson kon zijn stifter over Cech niet in doel plaatsen. Sadio Mane speelde alweer wervelend en zag zijn volley net naast zoeven. Vlak voor rust maakte hij er toch 2-0 van na een knappe kapbeweging en laag schot.

Na rust gingen de Reds op hun elan verder. Ceh kon meermaals redding brengen, maar toen Salah doorbrak moest hij zich een derde keer gewonnen geven. Invaller Daniel Sturridge kopte nog de 4-0 binnen.