Domper in blessuretijd in Watford

Domper in blessuretijd in Watford

Watford – Liverpool FC 3-3

Liverpool leek op weg naar een felbevochten zege in Watford, tot een ongelukkige treffer in blessuretijd er anders over besliste. Zo eindigde een evenwichtige partij op een 3-3 gelijkspel.

Watford begon sterk aan de match en kwam al snel op voorsprong. Stefano Okaka kopte aan de eerste paal in hoekschop binnen. Liverpool moest even zoeken, maar kon dan toch een vuist maken en begon meer en meer druk te zetten. Sadio Mané legde na een knappe aanval de verdiende gelijkmaker in doel. Lang bleef het niet 1-1. Na geblunder in de Liverpooldefensie tikte Aboulaye Doucoure de 2-1 binnen.

Meteen na de pauze nam Liverpool het heft in handen. Na een fout op Mohamed Salah ging de bal op de stip. Roberto Firmino zette de strafschop om. Twee minuten later glipte de Braziliaan door de buitenspelval en stifte de bal over Heurelho Gomez. Salah werkte de bal in doel. Liverpool kreeg kansen om de match veilig te stellen, maar stuitte telkens op Gomez. Het slotoffensief van Watford leverde een hoekschop op na een knappe redding van Simon Mignolet. Via een flipperkast viel de bal voor de doellijn waar Miguel Britos de 3-3 tegen de touwen kopte.

Liverpool: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.