Flemish Reds

Individuele tickets Liverpool FC

Individuele tickets seizoen 2022-2023

Wedstrijden

We bieden onderstaande individuele tickets aan voor het seizoen 2022-2023:

  • Liverpool F.C. – Crystal Palace, weekend 13 en 14 augustus 2022
  • Liverpool F.C. – Bournemouth, weekend 27 en 28 augustus 2022
  • Liverpool F.C. – Newcastle United, weekdag 30, 31 augustus of 01 september 2022
  • Liverpool F.C. – West Ham United, weekdag 18, 19 of 20 oktober 2022
  • Liverpool F.C. – Leicester City, weekend 31 december 2022 en 01 januari 2023
  • Liverpool F.C. – Fulham FC, weekend 18 en 19 maart 2023
  • Liverpool F.C. – Tottenham Hotspur, weekend 29 en 30 april 2023

Tickets bestellen

De kostprijs van een individueel ticket is 120 euro. Dit bedrag bestaat uit 80 euro voor het ticket en 40 euro voor de membership bij Liverpool F.C. Dit bedrag geldt enkel voor de leden van de Flemish Reds die niet beschikken over een eigen membership bij Liverpool F.C. of niet zijn ingeschreven voor een busreis van de Flemish Reds in het seizoen 2022-2023. De membership dient 1x betaald te worden. Indien u voor twee of meerdere wedstrijden een individueel ticket aanvraagt, dient de membership maar 1x betaald te worden.

De leden die reeds ingeschreven zijn voor een busreis (= het voorschot van 250 euro hebben betaald) OF beschikken over een eigen membership bij Liverpool F.C. dienen enkel het ticket (= 80 euro) te betalen. 

Alle leden die een individueel ticket aankopen bij de Flemish Reds dienen te beschikken over een membership op eigen naam bij Liverpool F.C. (= een verplichting van Liverpool F.C.) Een full of light membership is mogelijk. 

De leden die reeds beschikken over een eigen membership (full of light) moeten de gegevens van de membership (member n° en wachtwoord) doorsturen naar secretaris.flemishreds@gmail.com. Op die manier kan uw membership worden gelinkt met de membercards van de fanclub. Zo kan voor de wedstrijd waarvoor u een ticket aankoopt, het ticket worden opgeladen op uw membercard. 

Voor de leden die succesvol zijn bij het aankopen van een individueel ticket maar nog niet over een membership beschikken, zal het bestuur een membership aanmaken en onmiddellijk zelf linken met de memberships van de fanclub.

Inschrijven

De individuele tickets zijn enkel toegankelijk voor leden van de Flemish Reds

Tickets bestel je door het formulier via deze >>LINK<< in te vullen En het exacte bedrag over te schrijven op onze rekening: IBAN: BE64 1030 5726 7252.

U kunt storten met de vermelding “LFC – tegenstander + uw naam”

Je zal een bevestiging per e-mail krijgen als je reservatie succesvol is. Deze bevestiging gebeurt pas als het formulier is ingevuld én de centen op onze rekening staan. 

We werken op basis van first come, first served. 

Telefonisch of per e-mail reserveren is niet toegelaten. 

Wanneer er meer aanvragen zijn dan dat er beschikbare tickets zijn, wordt er een reservelijst aangelegd. Personen die op de reservelijst staan hebben volgende opties: 

  • veranderen naar een andere wedstrijd waarvoor er wel nog beschikbare tickets zijn
  • centen terugkrijgen

De personen die op de reservelijst komen worden per e-mail op de hoogte gebracht van hun opties. 

Algemene ticket- en reisvoorwaarden

!!Vanaf 1 oktober 2021 is een internationaal paspoort nodig om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen!!

!!De Flemish Reds zijn niet verantwoordelijk voor de maatregelen die de diverse landen hanteren ten gevolge van COVID-19. Deze maatregelen kunnen zijn: volledige vaccinatie of voorleggen van een negatief COVID-attest, regels met betrekking tot social distancing, dragen van een mondmasker, … 

!!Een aangekocht individueel ticket kan niet worden terugbetaald. Over het annuleren van een individueel ticket is er onduidelijkheid vanuit Liverpool F.C.: momenteel weten we niet als een gekocht ticket, dat werd toegewezen aan een persoon, nog overdraagbaar zal zijn naar een ander persoon met een membership. Van zodra we hierover meer informatie hebben zullen we deze verspreiden. Denk dus eerst goed na vooraleer u zich inschrijft voor een individueel ticket. En hou goed rekening met alle reisvoorwaarden!! 

!!Lees zeker ook onze algemene reisvoorwaarden op onze website vooraleer je een ticket aanvraagt. De algemene reisvoorwaarden zijn bindend vanaf je hebt betaald. Let op dat deze wedstrijden niet vaststaan. Ze kunnen nog worden gewijzigd door Sky, BT Sport, de F.A., UEFA … naar maandag, vrijdag of een andere weekdag!!

Lees zeker ook >>HIER<< onze algemene reisvoorwaarden!