Slot stelt drie assistenten voor

Slot stelt drie assistenten voor

Arne Slot is aan zijn opdracht als hoofdtrainer bij Liverpool FC begonnen. Hij gaf eerder vandaag zijn eerste interview en maakte ook de namen van drie assistenten bekend. 

Sipke Hullshof volgt Slot naar Liverpool. De 49-jarige Nederlander was ook bij Feyenoord het nummer twee van Slot. Eerder was hij ook aan de slag als assistent van Ronald Koeman bij de Nederlandse nationale ploeg. 

Ook Ruben Peeters volgt Slot van Rotterdam naar Liverpool. Hij gaat bij de Reds aan de slag als hoofd van de fysiektrainers. De 32-jarige Belg was eerder fysiektrainer bij Racing Genk. 

Na de Copa America zal ook Fabian Otte bij LFC in dienst treden. Hij is momenteel nog actief bij de nationale ploeg van de USA, maar wordt de nieuwe keeperstrainer bij LFC. De 33-jarige Duitser was eerder al als keeperstrainer actief in het vrouwenvoetbal, en onder andere bij Burnley en Munchengladbach.