Premier League kalender 2024-2025 uit, Liverpool sluit af op Anfield

Premier League kalender 2024-2025 uit, Liverpool sluit af op Anfield

Het speelschema van de Premier League voor het seizoen 2024-2025 is gepubliceerd. Liverpool FC speelt op zaterdag 17 augustus in Ipswich. Arne Slot mag dus debuteren tegen een Promovendus. De match wordt al om 13u30 afgetrapt. Het seizoen afsluiten doen de Reds op zondag 25 mei op Anfield, met een wedstrijd tegen Crystal Palace. 

Op 24 augustus staat de eerste thuismatch op het programma, tegen Brentford. Op de derde speeldag volgt al meteen de topper tegen rivaal Man Utd. De topmatchen liggen relatief verspreid voor LFC. Eind oktober moeten de Reds wel achtereenvolgens tegen Chelsea en Arsenal. Man City volgt eind november. Ook belangrijk is de Merseyside derby tegen Everton, op 7 december uit, op woensdag 2 april thuis. 

Liverpool FC staat een vrij zware slotfase te wachten. De laatste vijf matchen spelen de Reds nog tegen Tottenham, Chelsea, Arsenal, Brighton en Crystal Palace.