Klopp doet transferplannen uit de doeken

Klopp doet transferplannen uit de doeken

Jurgen Klopp heeft inzicht gegeven in de transferplannen van Liverpool FC in januari. “Ik kan niet definitief zeggen dat we niemand zullen gaan halen, maar het is onwaarschijnlijk gezien de situatie in de wereld. De situatie in de wereld is voor iedereen lastig, ook voor de voetbalclubs. Er zijn misschien ploegen met geld te veel, maar wij gaan altijd verstandig om met ons geld.”

“We zitten in deze situatie. We hebben pas alles gewonnen, we zitten in de best mogelijke situatie. We hebben drie centrale verdediger plus Fabinho plus talenten. Maar nu zijn onze drie ervaren verdedigers geblesseerd. In een normale wereld zouden we nu wel de markt op gaan, heel zeker.”

“Dus moeten we met de situatie omgaan zoals we al een tijdje doen. We moeten er door. Het is niet het beste moment voor de hele wereld, waarom zou dit dan wel zo moeten zijn voor een voetbalclub.”