Liverpool leent twee youngsters opnieuw uit

Liverpool leent twee youngsters opnieuw uit

Liverpool FC heeft tijdelijk onderdak gevonden voor twee jonge verdedigers. Connor Randall wordt tot januari uitgeleend aan Rochdale, Anderson Arroyo tot het einde van het seizoen aan AA Gent.

Bij het Belgische Gent vindt Arroyo ploegmaat Taiwo Awoniyi terug. Beiden hebben geen werkvergunning in Engeland en kunnen voorlopig dus niet voor Liverpool spelen. De 18-jarige Arroyo is Colombiaans jeugdinternational. Hij werd eerder al uitgeleend aan Mallorca, maar moet bij Gent meer speelkansen krijgen. 

Voor rechtsback Randall is de kans klein dat hij nog gaat doorbreken bij LFC. Op zijn 22ste mag hij zich gaan bewijzen in League One bij Rochdale. Vorig seizoen werd hij nog succesvol verhuurd aan het Schotse Hearts.