Pronostiek 2017-2018

Ook dit seizoen organiseren we een prono voor de Flemish Reds. Net als de voorbije seizoenen krijgt de eindwinnaar een plaatsje op één van onze busreizen (dit keer voor seizoen 2018-2019).
We zullen net als vorig seizoen ook werken met periodetitels. De winnaar van elke periode wint een waardebon van 50 euro korting tijdens een busreis van de Flemish Reds.
Periode 1: tot 30 november: herfstkampioen
Periode 2: 1 december tot 28 februari: winterkampioen
Periode 3: 2 maart tot einde seizoen: lentekampioen

** Als de eindwinnaar ook periodekampioen is, gaat de prijs van periodekampioen naar de tweede in de eindstand. Eventueel kan zo ook de derde en vierde in de eindstand nog in de prijzen vallen als dezelfde personen alles winnen. Iedereen kan maar één prijs winnen per seizoen.

** Bij gelijke stand, delen we de prijs door de winnaars.
Uw voorspelling ingeven kan tot 2 uur voor de start van de match.
Indien je op vakantie gaat, mag je een mailtje sturen naar Yves om je prono voor meerdere weken door te geven. Dan geeft Yves je de opgaves voor de matchen die je mist.
Je kunt je prono achteraf wijzigen door een nieuwe inzending te doen. De laatste inzending telt altijd.

Na een spannend seizoen steekt Maeremans Davy de eindzege op zak. Proficiat! Hij wint een prachtige prijs: een plaatsje op een busreis van de Flemish Reds volgend seizoen. En ook proficiat aan de periodewinnaars, die krijgen 50 euro korting op een busreis. 

> eindstand prono 2017-2018 <

eindwinnaar (gratis busreis): Maeremans Davy

winnaar periode 1: Van Camp Dennis

winnaar periode 2: De Nys Stijn

winnaar periode 3: Tuyten Gino

YNWA!