Tien doelpunten in match tussen Liverpool Legends en Bayern Munchen

De toeschouwers tijdens het duel tussen de Liverpool Legends en Bayern Munchen hebben waar voor hun geld gekregen. In een leuke oefenpot speelden de oude sterren 5-5 gelijk.

Liverpool kwam 3-0 voor via Dirk Kuyt, Michael Owen en Robbie Fowler, maar nog voor rust stonden de Reds 3-4 in het krijt na doelpunten van Luca Toni, Paulo Sergio en twee van Alexander Zickler. Dankzij een vrije trap van Fowler gingen de ploegen alsnog met 4-4 rusten.

Na de pauze bracht Xabi Alonso, tijdens de rust van kamp veranderd, Bayern opnieuw op voorsprong, maar vlak voor tijd zorgde verdediger Bjorn Tore Kvarme voor de gelijkmaker: 5-5.

Naast de vele doelpunten was het ook genieten van voormalige supersterren als Steven Gerrard, Ian Rush en John Aldridge

Liverpool Legends: Dudek, McAteer, Carragher, Agger, Riise, Alonso, Gerrard, McManaman, Kuyt, Fowler, Owen.

Subs: Rush, Aldridge, Smicer, Berger, Babb, James, Kvarme, Garcia, McAllister, Hamman.

Bayern Munich Legends: Butt, Lizarazu, Demichelis, Ze Roberto, Tarnat, Matthaus, Makaay, Zickler, Sergio, Toni, Elber.

Subs: Zimmermann, Van Buyten, Pflugler, Witezcek, Gospodarek, Alonso, Ottl, Sternkopf, Misimovic.