U19 voorbij Utd naar kwartfinale UEFA Youth League

Liverpool U19 – Man Utd 2-0

De U19 van Liverpool FC heeft na een sterke wedstrijd rivaal Man Utd opzij gezet in de UEFA Youth League. De jonge Reds stoten zo door naar de kwartfinale van het Europese tornooi.

In de elfde minuut kopte Ben Woodburn een voorzet van Neco Williams in doel. De Reds hadden kansen om verder uit te lopen via Curtis Jones, Herbie Kane en Woodburn, maar het bleef 1-0. Tegen het einde van de eerste helft kwam Utd dan opzetten. Kamil Grabara moest enkele keren redding brengen en zag ook een schot tegen de dwarsligger uiteenspatten. Aan de overkant stond het doelkader in de weg van Elijah Dixon-Bonner.

Ook na de rust zetten de Mancunians druk, maar Liverpool hield vlot stand en dertien minuten voor tijd viel de verlossende 2-0 van Rafael Camacho

Liverpool: Grabara, N Williams, Masterson, Johnston, Lewis, Dixon-Bonner, Kane, Jones, Woodburn (McAuley), Adekanye (Camacho), Millar (Clayton).